Το λευκό ήταν τελικά «όχι»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αναληθή τα ρεπορτάζ από τα ΜΜΕ της πρωτεύουσας για την θέση της ΚΑΕ στην σημερινή ψηφοφορία

Αναληθή αποδείχθηκα τα ρεπορτάζ από την Αθήνα σχετικά με την σημερινή ψηφοφορία στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και την θέση που δεν πήρε αλλά τελικά… πήρε ο ΑΡΗΣ.

Συγκεκριμένα, από νωρίς υπήρξαν δημοσιεύματα από ΜΜΕ της πρωτεύουσας, τα οποία υποστήριζαν ότι ο ΑΡΗΣ ψήφισε λευκό στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τους έξι ξένους από τα μέσα της σεζόν. Από το ρεπορτάζ όμως προκύπτει ότι τελικά άλλη ήταν η ομάδα που δεν πήρε θέση και όχι ο ΑΡΗΣ, ο οποίος ψήφισε «όχι» στην πρόταση των «πράσινων». Η μοναδική ομάδα που πήρε αυτή τη θέση, μαζί με τον Ολυμπιακό. Οπότε οφείλουμε ως AllAboutARIS να απολογηθούμε για το γεγονός ότι ασκήσαμε κριτική όσον αφορά το γεγονός ότι η ΚΑΕ δεν πήρε θέση, το οποίο εν τέλει δεν ισχύει βάσει ρεπορτάζ και της ενημέρωσης που υπήρξε από την ομάδα.

Επειδή ως ιστοσελίδα έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας -έστω και αν η πληροφόρηση προέκυψε από τους συναδέφλους στην Αθήνα- καταγράφουμε ότι η ΚΑΕ είχε θέση και ήταν κόντρα στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τους έξι ξένους. Και μάλιστα το «όχι» προέκυψε διότι ο ΑΡΗΣ πρότεινε να ισχύσει από του χρόνου αυτή η αλλαγή ή από την αρχή του πρωταθλήματος. Κάτι που τελικά δεν πέρασε…

Προτεινόμενα Άρθρα