Όλα ή τίποτα για την Εθνική Νέων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το τελευταίο εισιτήριο ανόδου διεκδικεί σήμερα η Ελλάδα

Η Εθνική Νέων έχει άλλη μία ευκαιρία για άνοδο στην Α’ κατηγορία, καθώς αντιμετωπίζει στην Κροατία (18:45, ΕΡΤ2) στο μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Χαλκίδας.

Οι Ισλανδοί «σόκαραν» την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, αφήνοντάς την εκτός τελικού της διοργάνωσης με τη νίκη τους στον ημιτελικό. Πλέον, οι διεθνείς επικεντρώνονται στον μικρό τελικό με τους Κροάτες που δίνει το τελευταίο εισιτήριο ανόδου. 

Ισλανδία και Μαυροβούνιο βρίσκονται στον τελικό έχοντας κατακτήσει την άνοδο, και οι δύο ομάδες του μικρού τελικού θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για την επιστροφή στην Α’ κατηγορία. 

Οι Έλληνες παίκτες, στις δηλώσεις μετά τον ημιτελικό, δήλωσαν έτοιμοι να μην επηρεαστούν από τον ημιτελικό και τον αποκλεισμό και να… μαζέψουν τα κομμάτια τους εν όψει της «μάχης» με τους Κροάτες. 

Ο Βασίλης Τολιόπουλος δήλωσε για το παιχνίδι: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η Ελλάδα δεν είναι γι’ αυτή την κατηγορία, αλλά στον ημιτελικό δεν το δείξαμε και οι Ισλανδοί μας κέρδισαν καθαρά. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και στο παιχνίδι με την Κροατία να δείξουμε πάθος και να παλεύουμε για κάθε διεκδικήσιμη μπάλα».

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα