Ψηλά στην λίστα ο Τζένκινς (vid)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να αναζητεί παίκτες για να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή, με το όνομα του Μάικλ Τζένκινς να βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 30χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στην Τουρκία με την φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικάνος είχε 15,1 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,2 μ.ο. σε 17 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο απόφοιτος του Ουίνθροπ είναι καλός σκόρερ και αρκετά αποτελεσματικός πίσω από τα 6,75 (38,9% το ποσοστό του από το τρίποντο την σεζόν που μας πέρασε). Είναι καλός αμυντικός και γενικότερα προσφέρει λύσεις σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού. Επιπλέον γνωρίζει καλά το ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, καθώς εκτός από την Τουρκία έχει αγωνιστεί στην Ιταλία, στο Βέλγιο, την Γερμανία και το Μαυροβούνιο.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά «αρέσουν» στον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος τον έχει ξεχωρίσει και εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του. 

Μέχρι στιγμής, προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχουν, αλλά δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει κρούση από την πλευρά των «κιτρίνων».

Προτεινόμενα Άρθρα