«Έχω ό,τι χρειάζεται για να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο!»

από AllAboutARIS

Μετά την ανάδειξή του ως ο καλύτερος ρούκι της περασμένης σεζόν, ο 21χρονος σέντερ των Τίμπεργουλβςβάζει τον προσωπικό του πήχη πολύ ψηλά.

Σε τελευταίες δηλώσεις του, ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε πως έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο!

«Πραγματικά πιστεύω έτσι. Έχω αυτοπεποίθηση. Έχω τα πάντα προκειμένου να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο! Ελπίζω ότι θα πετύχω. Τα πάντα είναι στα χέρια μου, παρά το γεγονός ότι κάθε παίκτης του ΝΒΑ έχει την ίδια ευκαιρία. Κατά τη γνώμη μου, στη Μινεσότα αναπτύσσονται οι ιδανικές συνθήκες για να εξελιχθώ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σταρ του NBA. Αλλά, φυσικά, είμαι ένα ολοκληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος. Έχω ακόμη πολλή δουλειά μπροστά προκειμένου να κερδίσω αυτόν τον τίτλο. Ενώ ήμουν ακόμα παιδί, έφτασα στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερα να είναι σεμνός και ταπεινός κι αυτό με βοήθησε να αναπτύξω σωστές ηθικές αξίες», δήλωσε ο νεαρός σέντερ.

Ο Τάουνς επιλέχθηκε στο Νο.1 του ντραφτ του 2015 από τους Γουλβς και μέσα στη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 18,3 πόντους, 10,5 ριμπάουντ και 1,7 κοψίματα ανά παιχνίδι. Το μόνο που μένει είναι να φανεί το πως θα εξελιχθεί η καριέρα του κι αν θα δικαιωθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα