Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο στο διοικητικό της τιμόνι έχει κάνει κάτι παραπάνω από σημαντικά βήματα προόδου τα δύο τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα, όμως, δεν παύουν να υπάρχουν προβλήματα. Προβλήματα, που η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σε αρκετές ομάδες.

Το θέμα είναι ότι η “Ενωση” έχει μπροστά της να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο μπελά,αφού το μεγαλύτερό της αστέρι, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, έφυγε ξαφνικά από την προετοιμασία, που διεξάγεται στην Σλοβενία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο λόγος, που ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ επέστρεψε στην Αθήνα έχει να κάνει με οικονομικό πρόβλημα, που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και την ομάδα. Πρόβλημα, που αφορά σε οφειλές της ΑΕΚ προς τον 31χρονο παίκτη.

Με δεδομένο αυτό, η σχέση της “Ενωσης” με τον Μαυροκεφαλίδη είναι στον “αέρα” και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. ‘Η μάλλον είναι κάτι παραπάνω από πιθανό το ενδεχόμενο ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ να αναζητήσει αλλού την τύχη του, αφού πρώτα βρει μία λύση με την τωρινή του ομάδα.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το θέμα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα για τον επιπλέον λόγο ότι η ΑΕΚ έχει φτιάξει σχεδόν όλο της το ρόστερ και επ’ ουδενί θέλει να μπει σε περιπέτειες ανάλογες με τις περυσινές. Οταν άλλαζε τους παίκτες σαν τα πουκάμισα.

Προτεινόμενα Άρθρα