Εμπιστοσύνη στους… μικρούς

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχεις δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας στα δύο πρώτα φιλικά, γεγονός που δείχνει ως έναν βαθμό πως σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Μια δύσκολή και απαιτητική χρονιά ξεκινάει σε λίγο καιρό για τους «κίτρινους». Όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο χρόνος ξεκούρασης θα είναι συγκεκριμένος, γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να γίνει σωστό rotation κατά την διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να μην καταπονηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό οι αθλητές.

Για ν’ ανταπεξέλθει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα στα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια, θα πρέπει ο βαθμός ετοιμότητας όλων των παικτών να είναι πολύ υψηλός. Οι νεαροί παίκτες του ρόστερ, όπως ο Φλιώνης και ο Χρηστίδης, αναμένεται να έχουν πιο ενεργό ρόλο στα φετινά ματς, προκειμένου να δίνουν ανάσες στους… μεγαλύτερους.

Επειδή μιλάμε για πρωταθλητισμό, πάντα ελλοχεύει και ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος, γι’ αυτό είναι απαραίτητο αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει να είναι έτοιμος να καλύψει το κενό.

Προτεινόμενα Άρθρα