«Γινόμαστε καλύτεροι με αυτά τα φιλικά»

από AllAboutARIS

Ο Ουίλ Κάμινγκς τόνισε πως τα φιλικά κόντρα σε ομάδες του μεγέθους της ΤΣΣΚΑ, μόνο κάνουν καλό στην ομάδα και την βοηθούν να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στην συνέχεια.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα, στην καλύτερη ομάδς της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για κάποιο λόγο. Το να παίζεις φιλικό με μία τέτοια ομάδα είναι ό,τι καλύτερο. Μαθαίνεις πράγματα, σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος σαν σύνολο και σε προετοιμάζει ακόμη καλύτερο για το επόμενο φιλικό». Τόνισε αρχικά ο Αμερικάνος πόιντ-γκαρντ.

Αν ενθουσιάστηκε από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα:

«Ποτέ δεν ενθουσιάζομαι. Ηττηθήκαμε οπότε πρέπει να ξεχωρίσουμε τα θετικά από τ’ αρνητικά και να συνεχίσουμε να προπονούμαστε, για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι δεν συμβιβάζεται με την ήττα.

«Πάντα θέλεις να κερδίζεις όταν παίζεις. Σε όλα τ’ αθλήματα συμβαίνει αυτό, όποτε παίζεις θέλεις να είσαι εσύ ο νικητής στο τέλος».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΑΡΗ:

«Για φιλικό αγώνα, αυτό ήταν απίστευτο. Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας ήρθαν και μας υποστήριξαν με αυτόν τον τρόπο και λυπάμαι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχω να πως είναι ότι, θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

Αν έχει συναντήσει κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα στην καριέρα του:

«Δεν συγκρίνεται αυτή η ατμόσφαιρα. Είναι με διαφορά ότι πιο τρελό έχω συναντήσει!»

Προτεινόμενα Άρθρα