Συνελήφθη για βιαιοπραγία ο Ντάλεμπερτ

από AllAboutARIS

Κατέθεσαν στις αρχές η γυναίκα του και ο ξάδελφος της

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μπόκα Ρέιτον της Φλόριντα, ο 35χρονος Καναδός σέντερ που έχει γεννηθεί στην Αϊτή συνελήφθη αφού είχε χτυπήσει την φιλενάδα του, αλλά και τον ξάδερφό της.

Αιτία ήταν η επιθυμία της φιλενάδας του πρώην άσου των Νικς, Μάβερικς, Μπακς, Ρόκετς, Κινγκς και Σίξερς και νυν ομάδα της κινεζικής λίγκας, να πάρει τα δύο παιδιά τους και να ταξιδέψει στο Ορλάντο. Ο Ντάλεμπερτ εξοργίστηκε και την χτύπησε, κάτι που έπραξε και με τον συγγενή της, ο οποίος επιχείρησε να παρέμβει, αλλά… μάταια.

Μάλιστα, όταν η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σπίτι του Καναδού σέντερ, αντιμετώπισε επιθετική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να τον συλλάβει για βιαιοπραγία β’ βαθμού, ενώ η φιλενάδα του κατέθεσε πως έχει επανειλημμένα αντίστοιχη συμπεριφορά, μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Στην αναφορά τους οι αρχές αναφέρουν πως η γυναίκα είχε κακώσεις στο πηγούνι, στο χείλος, μια αμυχή στο μέτωπο, αλλά και στον αριστερό ώμο, ενώ για τον ξάδερφό της αναφέρεται πως τον έπιασε από τον λαιμό και τον απείλησε ότι θα τον πνίξει!

Προτεινόμενα Άρθρα