Έκλεψε την παράσταση ο "Τίγρης"

από AllAboutARIS

H δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. είχε άρωμα… «Τίγρη». Η αγαπημένη σε όλους μασκότ του ΑΡΗ, βρέθηκε στην ARIS BCBoutique “The Legend Store”, την Τρίτη 13/9 και προσέλκυσε πλήθος κόσμου.

Ο «Τίγρης» φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν στον χώρο της μπουτίκ. Κι όχι μόνον αυτό… Έπαιξε μαζί τους μπάσκετ, στην ειδικά διαμορφωμένη μπασκέτα η οποία έχει τοποθετηθεί στον χώρο, για να… εξασκούν το σουτ τους όσοι επισκέπτονται την ARIS BC Boutique “The Legend Store”, αλλά και για τους διαγωνισμούς που ξεκινούν αύριο Τετάρτη (14/9).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο οποίος δοκίμασε επίσης τις ικανότητές του στο σουτ, παρέα με τον «Τίγρη».

Ο «Τίγρης» θα βρεθεί στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” και την Πέμπτη (15/9), από τις 18:00 έως τις 21:00 και όχι από τις 17:00 έως τις 20:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Αύριο Τετάρτη (14/9), στην μπασκέτα που υπάρχει έξω από την μπουτίκ, θα γίνει διαγωνισμός βολών, από τις 18:00. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, από 7-12 και από 13-17 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω link, στη σελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο facebook:https://www.facebook.com/arisbc.gr/?sk=app_437764479610288.

Δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχει και λίγο πριν από την έναρξη των διαγωνισμών. Οι νικητές των διαγωνισμών θα κερδίσουν από μια φανέλα με υπογραφές των παικτών.

Προτεινόμενα Άρθρα