Στροφή στην Στεάουα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ στρέφει την προσοχή του στην φιλική αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης με την Στεάουα.

Το τελευταίο του φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, θα δώσει την προσεχή Τετάρτη (28/09) ο ΑΡΗΣ. Οι «κίτρινοι» στα τελευταία δύο παιχνίδια κόντρα σε Βενέτσια και Μπεσίκτας έχουν παρουσιάσει βελτίωση σε όλους τους τομείς τους παιχνιδιού -κάτι που παραδέχτηκε και ο Δημήτρης Πρίφτης-, αλλά ακόμη χρειάζονται αρκετή δουλειά, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Το μεθαυριανό ματς με την Στεάουα θα είναι ακόμη ένα καλό τεστ για τον Αυτοκράτορα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να δει κατά πόσο βελτιώθηκε, συγκριτικά με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι.

«Τρέχει» ο Σανικίτζε

Ο Βίκτορ Σανικίτζε συνεχίζει θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στην γάμπα του δεξιού του ποδιού. Ο Γεωργιανός φόργουορντ μέρα με την ημέρα αισθάνεται καλύτερα, αλλά ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος για ν’ αγωνιστεί και ο Δημήτρης Πρίφτης δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει αν δεν αποθεραπευτεί πλήρως.

Η συμμετοχή του «Air Georgia» στο παιχνίδι της Τετάρτης παραμένει αμφίβολη και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν θ’ αγωνιστεί ούτε κόντρα στους Ρουμάνους

Προτεινόμενα Άρθρα