Άλλο επίπεδο

από AllAboutARIS

Ο Βίκτορ Σανικίτζε πραγματοποίησε, έστω και σε φιλικό, το ντεμπούντο του με την φανέλα του ΑΡΗ και τα μηνύματα που έστειλε ήταν άκρως ενθαρρυντικά.

Παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τραυματισμό, ο Γεωργιανός φόργουορντ τα πήγε περίφημα στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του ΑΡΗ, δείχνοντας τι είναι ικανός να κάνει στο παρκέ.

Η εμπειρία και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται ο «Air Georgia» το παιχνίδι, είναι δύο στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί αρκετά σύντομα στις συνθήκες της ομάδας και ν’ αφομοιώσει την αγωνιστική φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη.

Στο χθεσινό φιλικό η παρουσία του έμπειρου φόργουορντ ήταν κάτι παραπάνω από θετική, καθώς στα 25:09 που αγωνίστηκε μέτρησε 6 πόντους (3/4 δίποντα), 6 ριμπάουντ, 11 ασίστ(!), 3 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος.

Ο Σανικίτζε δείχνει πως «κουμπώνει» πολύ καλά στην συνολική λειτουργιά της ομάδας είτε έχει παρτενέρ του στην front line τον Μπάκνερ, είτε έχει τον Σίμτσακ, είτε τον Καββαδά. 

Με την πάροδο του χρόνου και η ομάδα θα «δέσει» ακόμη περισσότερο και ο Γεωργιανός θα είναι σε θέση να προσφέρει πιο πολλά πράγματα εντός του παρκέ.

Προτεινόμενα Άρθρα