«Ευλογημένος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ, θα δώσω το 100%»

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Χρηστίδης μίλησε στο AllAboutARIS για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την προετοιμασία με τον ΑΡΗ και τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ:

Πως βίωσε την φετινή προετοιμασία:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία. Το να βρίσκεσαι στο ίδιο γήπεδο, στις αποστολές με αυτούς τους συμπαίκτες είναι κάτι το μοναδικό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι από τους ιστορικότερους Συλλόγους της Ελλάδας και στόχος μας είναι να νικάμε. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι καλύτερο για τον Σύλλογο θα έρθει μέσα από την δουλειά και την προπόνηση».

Πως αισθάνεται ο ίδιος και πόσο χρόνο θέλει ακόμα ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

«Είναι πρώτη χρονιά, οπότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να προπονούμε σκληρά, να δουλεύω το σώμα μου και από εκεί και πέρα να είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για την ομάδα, όταν ο προπονητής με χρειαστεί».

Για την συνύπαρξή του με τους Τσαϊρέλη και Σανικίτζε στο «4».

«Είναι πολύ έμπειροι παίκτες και ο Βίκτορ και ο Μιχάλης. Εγώ το μόνο που κάνω απλά είναι να τους παρακολουθώ, να βλέπω τα θετικά τους. Όταν κάνω κάποιο λάθος οι ίδιοι μου το επισημαίνουν ούτως ώστε να μην το ξανακάνω. Μόνο κέρδος μπορείς να έχεις από την συνύπαρξη με τέτοιου επιπέδου παίκτες. Όλοι οι παίκτες δίνουν ο ένας στον άλλον. Εμείς οι μικροί δίνουμε την ενέργεια και οι μεγάλοι την εμπειρία τους και τις εικόνες που έχουνε και μέσα από αυτό να γινόμαστε καλύτεροι».

Ποιος είναι ο προσωπικός φετινός του στόχος:

«Οι στόχοι μου είναι παράλληλοι με την ομάδα. Μπορώ να πω μόνο πως όταν η ομάδα με χρειαστεί θα δώσω το 100%. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα