«Διπλό» πρόκρισης η Ναχαρίγια

από AllAboutARIS

Η Ναχαρίγια επικράτησε 70-66, εκτός έδρας, της Τσμόκι Μινσκ κι έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος του, με τις δύο ομάδες να παίζουν με πολύ πάθος και μαχητικότητα. Η ομάδα του Ισραήλ στηριζόμενη επιθετικά στους Σκόλντεμπραντ, Γκέιτς και Τιγκ, διατηρούσε ένα ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ. Από την πλευρά της η Τσμόκι έμενε μέσα στο παιχνίδι, χάρη στα καλάθια των Γκρέι και Τζόις.

Στην τελευταία περίοδο οι δύο αντίπαλοι συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάντα ένα ισχνό προβάδισμα. Στα κρίσιμα σημεία οι παίκτες της Ναχαρίγια αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί στην επίθεση και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα που έπαιξαν, κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την Λευκορωσία.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 33-38, 50-57, 66-70.

Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 6/10. Με νίκη ή ήττα κάτω από τέσσερις πόντους η Ναχαρίγια προκρίνεται στους ομίλους της διοργάνωσης (πάει στον Α΄ όμιλο του ΑΡΗ). Από την πλευρά της η Τσμόκι θέλει νίκη με περισσότερους από τέσσερις πόντους, για να πάρει αυτή την πρόκριση.

Προτεινόμενα Άρθρα