Στο όνομα της Νομαρχίας ακόμη ο λογαριασμός της ΔΕΗ στο κλειστό της Πυλαίας!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κατά τα άλλα το γήπεδο είναι ιδιόκτητο

Στο όνομα της Νομαρχίας είναι ακόμα και ο λογαριασμός της ΔΕΗ για το Κλειστό της Πυλαίας, το οποίο κατά τα άλλα μόνο ιδιόκητο δεν είναι.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Yellownews.gr», δημοσεύοντας τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ, αυτός έχει φτάσει πλέον στις 667.000 ευρώ και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει να γίνει καταβολή χρημάτων στο συγκεκριμένο λογαριασμό από το 2009!

Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα: «Δείτε χαρακτηριστικά τα κυκλωμένα στοιχεία που υπάρχουν στο λογαριασμό που δημοσιεύουμε. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟΚ) – ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ: 01.08.2016-31-08-2016 – ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΠΑ: 12.598 – ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: 667.823!!!

Βλέπουμε λοιπόν ότι όλα αυτά που ανέφεραν για να δικαιολογήσουν τη συνέχιση του συγκεκριμένου αμαρτωλού καθεστώτος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καταρρίπτονται και τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι αμείλικτα.

Για ποιον λόγο ενώ η σύμβαση έχει λήξει από τον Ιανουάριο του 2012, ο λογαριασμός της ΔΕΗ έρχεται ακόμη στα γραφεία της Νομαρχίας και είναι στο όνομά της;

Για ποιον λόγο εξ’ αρχής είχε μπει ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο όνομα της Νομαρχίας;

Για ποιον λόγο η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει αλλάξει το όνομα στον συγκεκριμένο λογαριασμό;

Για ποιον λόγο ενώ ο συγκεκριμένος λογαριασμός συνεχίζει να έρχεται εδώ και 4,5 χρόνια στα γραφεία της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχίας) κανείς δεν συγκινείται να βρει μία λύση;

Σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν από το συγκεκριμένο θέμα, καλούνται να απαντήσουν αρχικά ο Περιφερειάρχης, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και η αντιπεριφερειάρχης, κ. Βούλα Πατουλίδου!

Στην επόμενη συνεδριάση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει σε μία εβδομάδα θα περιμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις τους… ».

 
 

Προτεινόμενα Άρθρα