«Να βγάλουμε την αθλητικότητα που διαθέτουμε»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο 47χρονος τεχνικός για την νίκη της ομάδας και την πρόκριση στα ημιτελικά

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την νίκη επί της Κύμης και την πρόκριση του ΑΡΗ στα ημιτελικά, τονίζοντας περισσότερο τις αδυναμίες της ομάδας και τι πρέπει να βελτιώσει στη συνέχεια. 

Για τον αγώνα: «Πιστεύω η Κύμη θα έχει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ηταν καταλυτική η παρουσίας μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, κυρίως αμυντικά. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε συγκέντρωση. Η Κύμη ήταν δεδομένο ότι θα παρουσιαστεί πιο σκληρή, πιο συγεντρωμένη. Εμείς εκεί δεν είχαμε καλή συμπεριφορά. Σίγουρα με προβληματίζει αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και να μην έχουμε κενά. Εγιναν 55 λάθη στο παιχνίδι και κάποια στιγμή ήταν σα… ζούγκλα. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί».

Για το κατά πόσο ήταν ένα τεστ ετοιμότητας και για το 2ο δεκάλεπτο: «Σε κάθε παιχνίδι τεστάρουμε τις δυνατότητες μας. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σοβαρά και όλα αποτελούν τεστ για εμάς. Εχουμε μία αθλητικότητα και πρέπει να τη βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Ταυτόχρονα πρέπει να γίνουμε πιο σοβαροί και λιγότερο επιπόλαιο στην επίθεση».

Για την χαλαρότητα του ΑΡΗ στο τρίτο δεκάλεπτο: «Το ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι από πλευράς τακτικής, δεν είναι έκπληξη. Χρειαζόμαστε δουλειά».

Για την κατάσταση των Ζάρα και Τζένκινς: «Ο Ζάρας έχει μία γονατιά στον τετρακέφαλο. Ο Τζένκινς δεν ξέρει ακριβώς. Είναι χαμηλά στην κνήμη. Θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα