«Η εμφάνιση στην δεύτερη περίοδο μας έδωσε τη νίκη»

από AllAboutARIS

Ο Ουίλ Κάμινγκς τόνισε πως το δεύτερο δεκάλεπτο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας και στάθηκε παράλληλα στα πολλά λάθη της ομάδας, που ήταν και το μελανό της σημείο.

«Απλώς παίξαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να ασκήσουμε στον αντίπαλό μας όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση. Κάναμε αρκετά λάθη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η εμφάνισή μας στην δεύτερη περίοδο ήταν αυτή που μας χάρισε τη νίκη». Τόνισε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ.

Ποια εικόνα σχημάτισε για την ομάδα, μετά το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

«Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Σήμερα κάναμε 24 λάθη, δεν γίνεται να προχωρήσουμε έτσι και κατά την διάρκεια της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι. Να έχουμε πιο ξεκάθαρη σκέψη».

Αν ήταν εύκολο το παιχνίδι ή αν ο ΑΡΗΣ το έκανε να φαίνεται εύκολο:

«Δεν μπορώ ν’ απαντήσω σε αυτό. Εμείς απλά προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό αυτό και βάλαμε και τα σουτ. Όταν είσαι εύστοχος το έργο σου γίνεται πιο εύκολο».  

Αν είχε άγχος πριν το ματς:

«Πάντα νιώθεις λίγο περίεργα, γιατί το αποτέλεσμα σ’ ένα επίσημο παιχνίδι μετράει. Εγώ ήθελα απλά να παίξω όσο το δυνατόν πιο σκληρά και να κάνω αυτό που μου αναλογεί».

Για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα:

«Σαν ανταγωνιστική ομάδα που είμαστε θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να μειώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε όσο πιο σκληροί γίνεται».

Προτεινόμενα Άρθρα