Άρχισαν τα σενάρια με Ντραγκίσεβιτς

από AllAboutARIS

Μόνος στόχος των κιτρινόμαυρων είναι να είναι δίπλα στον ”Σάνι” αλλά από Δευτέρα αναγκαστικά θα ”ψάξει” για να καλύψει το κενό.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ με το «καλημέρα» της σεζόν είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα, καθώς στην αναμέτρηση του Αρη με τα Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική της Α1 τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Βίκτορ Σανικίντζε διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Αγιος Λουκάς» και τα μαντάτα δεν είναι καλά για τον ίδιο και την ομάδα του. Ο άσος του Αρή σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη ρήξη επιγονατίδας και θα χάσει ολόκληρη την σεζόν.

Ο Αρης μετά τα άσχημα μαντάτα πλέον θα αρχίσει το… κυνήγι για να βρει τον αντικαταστάτη του Σανικίντζε και μία από τις περιπτώσεις που θα τον απασχολήσει είναι σίγουρα εκείνη του Ταντίγια Ντραγκίτσεβιτς.

Ο 30χρονος Σέρβος φόργουορντ (2.06) είχε απασχολήσει τον Αρη και το καλοκαίρι, αλλά τελικά οι «κίτρινοι» κατέληξαν στην περίπτωση του Βίκτορ Σανικίντζε. Ο Ντραγκίτσεβιτς πέρσι έπαιξε στην Μπουντούτσνοστ, με την οποία στο Eurocup είχε μέσο όρο 17.1 πόντους και 38.1% πίσω από την γραμμή των 6.75 μέτρων, ενώ μεταξύ άλλων έχει θητεύσει στην Εφές και στην Αλμπα.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα