«Ο ΑΡΗΣ έχει πολύ μεγάλη ιστορία και φοβερούς φιλάθλους»

από AllAboutARIS

«Απίστευτη η συμπαράσταση που έχει ο ΑΡΗΣ από τον κόσμο του»

Για την μεταγραφή του στον ΑΡΗ και για τους στόχους που έχει με την ομάδα μίλησε ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μεταγραφή του και για το τι γνωρίζει για τον ΑΡΗ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα για τον ΑΡΗ. Έχω δει και έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για τον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ έχει πολύ μεγάλη ιστορία και οι φίλαθλοι της συγκαταλέγονται σίγουρα ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης, γνωρίζω ότι ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλη παράδοση στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και ότι η συμπαράσταση που γνωρίζει από όλους τους φορείς και εδικά από τους φιλάθλους του είναι συγκλονιστική».

«Λυπάμαι που έρχομαι κάτω από αυτές τις συνθήκες, για να αντικαταστήσω δηλαδή τον Σανικίτζε. Χαίρομαι όμως που τέλειωσε γρήγορα η υπόθεση μου με τον ΑΡΗ, έχω μιλήσει με τον κόουτς Πρίφτη και μου εξήγησε πως πηγαίνουν τα πράγματα. Τον ΑΡΗ τον αντιμετώπισα και πέρσι με την Μπούτουσνοστ και τον παρακολουθούσα από τότε και έπειτα. Παρακολούθησα και την ημιτελική σειρά του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό που ο ΑΡΗΣ έχασε την πρόκριση στον τελικό για ένα ματς με 3-2».

Για το αν θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του ΑΡΗ στο Basketball Champions League στην Σλοβενία:

«Όλο το καλοκαίρι έκανα προπονήσεις, κυρίως ατομικές. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το κύριο είναι να μάθω τα συστήματα και τις τακτικές της ομάδας καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι άμεσες και θα δώσω τα πάντα, ώστε να είμαι έτοιμος μέχρι την πρεμιέρα του».

Για την παράδοση που έχει να κατακτά κύπελλα και για το αν μπορεί να συνεχίσει την παράδοση και να πάρει ένα κύπελλο με τον ΑΡΗ:

«Ελπίζω να φέρουμε ένα τρόπαιο στην ομάδα, να συνεχίσω και εγώ την παράδοση και να ανταποδώσουμε όλη την συμπαράσταση που δείχνει ο κόσμος του ΑΡΗ προς την ομάδα και θα ήταν πολύ καλό να φέρουμε το κύπελλο της Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη».

Για την επιλογή του ΑΡΗ:

«Σίγουρα πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή ο ΑΡΗΣ. Κάθε χρόνο η ομάδα γίνεται καλύτερη, έχει συμπαράσταση από όλους, έναν πολύ καλό προπονητή και μια σταθερή διοίκηση, πράγματα που είναι πολύ σημαντικά και με βοήθησαν στην απόφαση μου να έρθω στην ομάδα».

Για τις συζητήσεις του με τον ΑΡΗ το καλοκαίρι:

«Μετά την καλή σεζόν που έιχα , το περασμένο καλοκαίρι περίμενα πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκας και όταν δεν προχώρησε το θέμα με τον ΑΡΗ ήμουν πολύ απογοητευμένος και νόμιζα ότι έχασα μια πολύ καλή ευκαιρία στην καριέρα μου, ωστόσο μπορεί να είναι πεπρωμένο ότι κατέληξα εδώ για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Για το ότι ο ΑΡΗΣ βασίζεται πιο πολύ στην άμυνα:

«Είναι ένα θέμα που έχω συζητήσει με τον προπονητή. Θα πάρω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν στην επίθεση, ωστόσο γνωρίζω ότι ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα που στηρίζεται στην άμυνα και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ και εγώ στο σύστημα αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα