«Δε πρέπει να συγκρίνουμε Λεμπρόν και Τζόρνταν»

από AllAboutARIS

Σε δηλώσεις του, ο Ντομινίκ Ουίλκινς τόνισε πως ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν πρέπει να συγκρίνεται με τον Μάικλ Τζόρνταν, καθώς ο «Air» είναι αξεπέραστος.

Ο πρώην άσος των Χοκς, που έγραψε την δική του ιστορία στον «μαγικό κόσμο», μίλησε στο «Sports Illustrated» και τόνισε πως είναι ανούσιο να συγκρίνεται ο Λεμπρόν Τζέιμς με τον Μάικλ Τζόρνταν. 

«Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν! Δεν θα έλεγα πως είναι εντελώς απίθανο, αλλά αυτά που έκανε ο Μάικλ ως παίκτης ήταν απίστευτα. Ο Λεμπρόν είναι ένας σπουδαίος παίκτης και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει κανέναν καθώς ήδη το όνομα του είναι γραμμένο στην ιστορία. Είναι δύο διαφορετικοί τύποι παικτών, σε διαφορετικές εποχές του ΝΒΑ, οπότε δεν νομίζω πως πρέπει να συγκρίνουμε αυτούς τους δύο», ανέφερε αρχικά ο Ουίλκινς, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια για τους Ατλάντα Χοκς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς:

«Όλοι θέλουν να νικήσουν τους Καβαλίερς, είναι οι πρωταθλητές. Δεν πρέπει όμως να κοιτάμε τόσο μακριά στη σεζόν. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τη «χημεία» μέσα στην ομάδα και ελπίζουμε πως θα οι Χοκς θα γίνουν τόσο δυνατοί ώστε να κοιτάξουν στα μάτια τους Καβαλίερς. Όλοι τους κυνηγάνε, όλοι θέλουν το θρόνο τους. Πάντα είναι πιο δύσκολο να μείνεις στην κορυφή γιατί όλοι θέλουν να σε νικήσουν». 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα