Μπήκε σε beast mode ο Αντετοκούνμπο! (video)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται πως θα έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για ακόμη μια σεζόν στους Μιλγουόκι Μπακς και με την εμφάνιση του κόντρα στους Πέισερς το επιβεβαίωσε απόλυτα.

Η βελτίωση που παρουσιάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι φοβερή από χρονιά σε χρονιά, κάτι που φάνηκε και στο χθεσινό ματς του Μιλγουόκι απέναντι στους Πέισερς, στο οποίο πήραμε μια γεύση για αυτά που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της φετινής regular season.

Ο σταρ των Μπακς, έμεινε στο παρκέ για 31:20 και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη με 111-103 κόντρα στην Ιντιάνα του Πολ Τζορτζ, σε ένα ματς που έγινε στο πλαίσιο της preseason του ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak» είχε γεμάτη στατιστική, δείχνοντας τον πολυσύνθετο ρόλο που θα έχει στο παιχνίδι της ομάδας του φέτος. Τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους (6/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 8/11 βολές), 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα.

Ο Έλληνας παίκτης ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ελαφιών», ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Τζαμπάρι Πάρκερ, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 19, ενώ είχε και 10 ριμπάουντ. Διψήφιοι ήταν και οι Τελέτοβιτς , Μπρόγκντον, Πλάμλι και Χένσον.

Για τους Πέισερς ξεχώρισε ο αρχηγός και ηγέτης τους, Πολ Τζορτζ με 18 (4/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 1/2 βολές), ενώ πολύ καλό ματς έκανε και ο Μάιλς Τέρνερ (16 πόντους και 9 ριμπάουντ).

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα