Τα φώτα στους… παλιούς

από AllAboutARIS

Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Σίμτσακ είναι δύο παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία από ντέρμπι και κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. η συμβολή τους θα είναι πολύτιμη.

Πολλά είναι τα στοιχεία που καθορίζουν την έκβαση ενός ντέρμπι. Το πάθος, η μαχητικότητα, το πείσμα, η ψυχολογία και η τύχη είναι μερικά από αυτά. Σε ένα ντέρμπι όμως μετράει σε μεγάλο βαθμό και η εμπειρία των παικτών του ρόστερ. Ο έμπειρος παίκτης αντιλαμβάνεται καλύτερα τις συνθήκες του αγώνα, δεν επηρεάζεται από προκλήσεις, μένει 100% στον στόχο του και υπό συνθήκες πίεσης παίρνει, τις περισσότερες φορές, την σωστή απόφαση. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος και ο Βασίλης Σίμτσακ είναι δύο παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις από ντέρμπι και ο ΑΡΗΣ θα τους χρειαστεί αύριο σε καλή κατάσταση, προκειμένου να υπερβεί το εμπόδιο του Π.Α.Ο.Κ.

Το έκαναν και πέρυσι

Στο παιχνίδι της περσινής σεζόν (ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. 3η αγωνιστική πρωταθλήματος) ο Οκάρο Ουάιτ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση με την φοβερή εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει, με τους Σίμτσακ και Ξανθόπουλο να συμβάλουν τα μέγιστα στη νίκη του ΑΡΗ. Πιο συγκεκριμένα ο Ξανθόπουλος είχε τελειώσει με 11 πόντους (3/5 τρίποντα) και 9 ασίστ ενώ ο Σίμτσακ είχε προσθέσει 8 πόντους (4/4 δίποντα) και 5 ριμπάουντ.

Στην αυριανή αναμέτρηση η παρουσία των δύο συγκεκριμένων παικτών, θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα