Θα το ψάξουν για ΜακΝίλ-Γουάιτ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές στο ρόστερ

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και το γενικότερο κακό ξεκίνημα του ΑΡΗ φέτος, δρομολογούν εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα και πιθανότατα… αλλαγές! 

Ο Δημήτρης Πρίφτης άφησε να εννοηθέί ότι είναι ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς όμως να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Εχει καταλάβει όμως και ο ίδιος ότι οι αλλαγές στο ρόστερ αποτελούν μονόδρομο αυτή τη στιγμή για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να βρει τη συνοχή της. Ασχετα αν είναι αντίθετος στη φιλοσοφία των αλλαγών. 

Στο στόχαστρο φυσιολογικά βρίσκονται οι Αμερικανοί και συγκεκριμένα οι Μαρμπλ και Μπάκνερ. Το κλίμα για τους δύο παίκτες είναι βαρύ, αφού η μέχρι τώρα απόδοση τους είναι κατώτερη του μετριού. Απλά με τον δεύτερο υπάρχει διετές συμβόλαιο και δεν θα είναι εύκολο ο ΑΡΗΣ να λύσει τη συνεργασία μαζί του. 

Τώρα όσον αφορά τους αντικαταστάτες τους; Ηδη τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και… πάνω-πάνω βρίσκονται εκείνα των Τζερέλ ΜακΝίλ και Οκάρο Γουάιτ. Στον ΑΡΗ σκοπεύουν να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των δύο παικτών και να διαπστώσουν εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τους φέρει ξανά στη Θεσσαλονίκη. Παίκτες που γνωρίζουν την ομάδα και τα ελληνικά δεδομένα, όπως και ο Μαρκ Κάρτερ που επίσης βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του ΑΡΗ ως αντικαταστάτης του Μάρμπλ, πίσω ατον ΜακΝίλ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα επόμενα 24ωρα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Προτεινόμενα Άρθρα