Ώρα ανασύνταξης και αλλαγών

από AllAboutARIS

Οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις και οι ήττες έχουν βαρύνει το κλίμα στο στρατόπεδο του ΑΡΗ και για να αντιστραφεί η κατάσταση χρειάζεται ψύχραιμη διαχείριση και κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Οι «κίτρινοι» διατήρησαν τον ελληνικό κορμό τους από πέρυσι, προσέθεσαν σε αυτόν άλλους δύο Έλληνες με εμπειρία και ποιότητα (Καββαδά, Τσαϊρέλη), τέσσερις Αμερικάνους και τον Βίκτορ Σανικίτζε. Ο Γεωργιανός, πάνω στον οποίο στήριζε πολλά ο Δημήτρης Πρίφτης, τραυματίστηκε και χάνει την σεζόν, με τον Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς να καλείται να καλύψει το κενό.

Οι Αμερικάνοι από την πλευρά τους, στους οποίους έχει δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος, δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να σταθούνε στο ύψος των περιστάσεων (μ’ εξαίρεση τον Ουίλ Κάμινγκς ο οποίος είναι ο μοναδικός που παίζει με πάθος). Η ομάδα έχει επηρεαστεί αρνητικά, από την στιγμή που τα «πρώτα βιολιά» της δεν αποδίδουν και είναι μονόδρομος πλέον η αντικατάσταση κάποιων «γραναζιών» για να μπορέσει η… μηχανή να δουλέψει σε υψηλότερες ταχύτητες.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης και στην επιτυχία και στην αποτυχία. Αυτό που λέει η λογική είναι πως, όταν υπάρχει αδυναμία υλοποίησης ενός στόχου τότε κοιτάς τι διορθωτικές κινήσεις μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου και ο ΑΡΗΣ σε αυτό τον δρόμο θα βαδίσει.

Προτεινόμενα Άρθρα