Τα «πρώτα βιολιά» των Μπάκεν Μπερς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Μπάκεν Μπερς, μια ομάδα με ταλέντο η οποία στηρίζει το παιχνίδι της σε τρεις, ουσιαστικά παίκτες.

Ο λόγος για τους Πέρσελ, Ντιουφ και Γκέσελ που πρωταγωνιστούν στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες.

Ο Ντέβον Πέρσελ είναι ο πρώτος σκόρερ των Δανών με 19,7 πόντους ανά αγώνα. Ο φόργουορντ από το Τρίνινταντ είναι εξαιρετικός σουτέρ με ποσοστό ευστοχίας 51,2% σε δίποντα και τρίποντα και 87,5% στις βολές. Ο Πέρσελ εκδηλώνει τις περισσότερες επιθέσεις των Μπερς, καθώς παίρνει 13,7 προσπάθειες μ.ο. κατά την διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον κερδίζει και τα περισσότερα φάουλ, μετρώντας 3 μ.ο.

Στο κομμάτι των ριμπάουντ, κυρίαρχος είναι ο Μισέλ Ντιουφ. Ο Σενεγαλέζος center εκμεταλλεύεται τα τρομερά αθλητικά του προσόντα και κατεβάζει 7,3 ριμπάουντ ανά αγώνα (τα τρία εξ’ αυτών επιθετικά).

Από την πλευρά του ο Μάικ Γκέσελ είναι ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (24:15). Σουτάρει με το εντυπωσιακό 60% στα δίποντα και μοιράζει 5,3 ασίστ ανά αγώνα ενώ είναι και ο καλύτερος «κλέφτης» των Δανών με 2,5 κλεψίματα μ.ο. Τέλος ο Αμερικάνος γκαρντ είναι ο καλύτερος παίκτης σε απόδοση με 17,5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Για το τέλος αφήσαμε τον Μόρτεν Σάλερτζ ο οποίος ειδικεύεται στα τρίποντα και σουτάρει με 60% πίσω από τα 6,75.

Προτεινόμενα Άρθρα