”Αύριο αντιμετωπίζουμε τους εαυτούς μας”

από AllAboutARIS

Όλα όσα είπε ο Βασίλης Σίμτσακ στη ”media day”:

Για την εικόνα της ομάδας και το αυριανό ματς: ‘’Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, είναι προφανές αυτό. Προερχόμαστε από μια δύσκολη ήττα. Θεωρώ πως δεν πείραξε τόσο η ήττα, το θέμα είναι ο τρόπος που ήρθε και η προσπάθεια που δεν καταβάλαμε για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Έχουμε μπροστά μας ένα ματς για το Τσαμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μας είναι άγνωστη και έχει ένα περίεργο στυλ παιχνιδιού με ελεύθερα σουτ. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη’’.

Για τον Καββαδά: ‘’Η απώλεια του είναι πολύ μεγάλη για την ομάδα. Μας βοηθούσε αμυντικά και επιθετικά. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αναπληρώσουμε το κενό του και να πάρουμε τις νίκες που πρέπει’’.

Για τη συνέχεια: ‘’Δεν είναι μόνο οι νίκες το φάρμακο αλλά και ο τρόπος που θα έρθουν αυτές. Αύριο, πρέπει να κερδίσουμε και με διαφορά. Αν κερδίσουμε με 5-6 πόντους αυτή την ομάδα δεν λέει κάτι. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας για την καλύτερη συνέχεια’’.

Για το πρόβλημα της ομάδας: ‘’Είναι θέμα συνεργασιών και τρόπος σκέψης μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε χάσει λίγο τη χημεία μας και από εδώ και πέρα υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης. Αν προσπαθούμε 100% τότε όλα θα έρθουν πιο εύκολα’’.

Για το ματς με την Μπάκεν: ‘’Κανένα ματς δεν είναι εύκολο για εμάς. Πρέπει να παλεύουμε σε όλα. Αύριο δεν αντιμετωπίζουμε τους Δανούς, αλλά αντιμετωπίζουμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να βελτιωθούμε και να βγάλουμε ότι θετικό υπάρχει’’.

Προτεινόμενα Άρθρα