ΑΡΗΣ-Μπάκεν Μπερς με… αριθμούς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται απόψε στις 21:00 την Μπάκεν Μπερς και το AllAboutARIS κάνει την στατιστική σύγκριση των δύο αντιπάλων.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Basketball Champions League, κερδίζοντας στην πρεμιέρα την Έλιος Ντομζάλε, σε αντίθεση με τους Μπάκεν Μπερς που γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από τη Νίμπουρκ.

Μετά το πρώτο ματς των ομίλων, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Ο ΑΡΗΣ σουτάρει με 56,2% στα δίποντα και 27,8% στα τρίποντα ενώ οι Δανοί με 43,5% και 28,6% αντίστοιχα. Στις βολές οι «κίτρινοι» έχουν 50% και οι Μπερς 67,5%. Καλύτερος στον τομέα των ριμπάουντ παρουσιάζεται ο Αυτοκράτορας με 46 «σκουπίδια» μ.ο. έναντι 39 των Δανών. Ανώτερη και στο κομμάτι της δημιουργίας η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη με 16 ασίστ. Από την πλευρά τους οι Δανοί έχουν 14,3 τελικές πάσες μ.ο.

Είκοσι λάθη μετράει ο ΑΡΗ ενώ οι Μπάκεν Μπερς 11,7. Η ομάδα του Στέφεν Βικ κάνει 12 κλεψίματα και ο ΑΡΗΣ 6. Επτά μπλοκ μετράνε οι «κίτρινοι» και 5,3 οι Μπερς. Ο Αυτοκράτορας σκοράρει 10 πόντους στον αιφνιδιασμό και οι Μπερς 16. Τέλος, 38 πόντους μ.ο. σκοράρουν μέσα από την ρακέτα οι Δανοί ενώ ο ΑΡΗΣ 28.

Προτεινόμενα Άρθρα