"Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα από την οποία μάθαμε όλοι μπάσκετ και τον σεβόμαστε"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Είμαστε σε επαφή και με τον ΑΡΗ για την φιλοξενία των φιλάθλων του, που θα καθίσουν σε ξεχωριστό σημείο της κερκίδας. Μάλιστα, οι φίλοι του ΑΡΗ θα έχουν και δικό τους εκδοτήριο και θύρα εισόδου. "

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου (5μ.μ.) με αντίπαλο τον ΑΡΗ στο «Τόφαλος» έδωσαν οι άνθρωποι του Προμηθέα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, Χρήστος Μήλας απεύθυνε κάλεσμα στους πατρινούς φιλάθλους να στηρίξουν για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι τον Προμηθέα.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, στην προσπάθειά μας να βρούμε τα πατήματά μας στη Basket League. Θέλουμε και σε αυτόν τον αγώνα να συνεχιστεί η ανταπόκριση του κόσμου και η προσέλευση των φιλάθλων στο «Τόφαλος» να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Προσπαθούμε σε οργανωτικό επίπεδο να είμαστε ακόμη καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας. Με τον ΑΡΗ θα είμαστε 100% έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Καλούμε τους πατρινούς φιλάθλους να μας στηρίξουν. Αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτήν την φορά θα λειτουργήσουν 4 εκδοτήρια εισιτηρίων αντί για 2, όμως και πάλι καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο μια ώρα νωρίτερα για την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Τα εισιτήρια προπωλούνται από τις αρχές της εβδομάδας και τα γραφεία της ΚΑΕ θα λειτουργήσουν και ανήμερα 28ης Οκτωβρίου για όσους θελήσουν να τα προμηθευτούν. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι έντονο και αυτό μας ικανοποιεί. Πολλοί χαρακτήρισαν το «Τόφαλος» στο παιχνίδι με τη Δόξα, ως «Εκκλησία» ή «Θέατρο». Αυτό ακριβώς θέλουμε και εμείς, μια όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα που να εκπέμπει υγεία. Είμαστε σε επαφή και με τον ΑΡΗ για την φιλοξενία των φιλάθλων του, που θα καθίσουν σε ξεχωριστό σημείο της κερκίδας. Μάλιστα, οι φίλοι του ΑΡΗ θα έχουν και δικό τους εκδοτήριο και θύρα εισόδου. Εξαιρετική είναι και η συνεργασία μας με την Αστυνομία. Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα από την οποία μάθαμε όλοι μπάσκετ και τον σεβόμαστε».

Προτεινόμενα Άρθρα