«Να σταθεροποιήσουμε τα σημάδια βελτίωσης»

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως ζητούμενο είναι η ομάδα να παρουσιάσει σταθερότητα στην απόδοσή της στα επόμενα παιχνίδια.

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ναχαρίγια σημείωσε:

«Κατ’ αρχάς ήταν ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, φτάσαμε αργά στο γήπεδο και η προπόνηση που κάναμε ήταν μόλις 45 λεπτών. Σίγουρα η Ναχαρίγια είναι δυνατή ομάδα στην έδρα της, χάνοντας τα προηγούμενα ματς στο τέλος. Εμείς στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε σημάδια βελτίωσης και πρέπει να τα σταθεροποιήσουμε αυτά τα σημάδια, δημιουργώντας μια βάση, κυρίως, αμυντική, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το ματς. Θα πρέπει να είμαστε σε καλή επιθετική μέρα, να μην κάνουμε λάθη που και αυτό είναι ένα κομμάτι που μας ταλαιπωρεί, να είμαστε καλοί στα ριμπάουντ και να έχουμε καλό μακρινό σουτ. Νομίζω πως αν είμαστε προσανατολισμένοι αμυντικά σε πρώτη φάση, θα μπορέσουμε να είμαστε διεκδικητές της νίκης».

Αν το ματς με τον Προμηθέα προμήνυσε ανάλογες εμφανίσεις μελλοντικά:

«Αναμένω εδώ και πολύ καιρό κάποιους παίκτες να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, κάτι που δεν έχει γίνει σε σταθερή βάση. Ο Ζάρας θα έλεγα πως είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στο κομμάτι της σταθερότητας. Δίνει αυτά που μπορεί σε κάθε παιχνίδι. Σε πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής είναι πολύ παραγωγικός και πολύ αποτελεσματικός. Από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία το ποιοι θα ξεχωρίζουν κάθε φορά, το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα, αλλά σίγουρα αναμένουμε μία σταθερότητα. Αυτό που παρουσιάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι θέλουμε να το διατηρήσουμε, θέλουμε να το βγάλουμε σε διάρκεια».

Για την συμφωνία με τον Βλάντο και τι περιμένει να δώσει στην ομάδα:

«Πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα, θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως, είναι να προσαρμοστούμε στο αυριανό παιχνίδι όσοι είμαστε εδώ».

Προτεινόμενα Άρθρα