Η Ναχαρίγια με… αριθμούς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στις 19:00 την Ναχαρίγια και το AllAboutARIS σας παρουσιάζει με την βοήθεια των αριθμών το προφίλ της ομάδας του Ισραήλ.

Η Νχαρίγια ξεκίνησε το ευρωπαϊκό της ταξίδι από την προκριματική φάση του Basketball Champions Legue, εκεί όπου με δύο νίκες επί της Τσμόκι Μινσκ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ισραήλ έχει μ.ο. 69,2 πόντους ενεργητικό και 73,5 παθητικό. Τα ποσοστά ευστοχίας της στα δίποντα είναι στο 46,5%, στα τρίποντα στο 36,2% και στις βολές στο 60,3%. Από εκεί και πέρα, μαζεύει 33 ριμπάουντ ανά αγώνα, μοιράζει 17,2 ασίστ, κάνει 5,2 κλεψίματα , 3 μπλοκ και 11,8 λάθη κατά μέσο όρο.

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της σημερινής αντιπάλου του ΑΡΗ είναι ο Γιανσί Γκέιτς, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ (11,2 πόντους) και πρώτος ριμπάουντερ (6,2). Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και οι Μπέργκοβιτς και Τιγκ, οι οποίοι είναι οι ικανότεροι πασέρ (με 4 και 3,8 ασίστ μ.ο.)

Το σημερινό ματς έχει δυσκολίες, αλλά ο ΑΡΗΣ είναι πολύ ανώτερη ομάδα και αν παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και με διάρκεια στην απόδοσή του, δεν θ’ αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα