Τα βλέμματα επάνω τους

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την προσεχή Δευτέρα (7/11) στο «Nick Galis Hall» και το AllAboutARIS παρουσιάζει τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή τους.

Ξεκινώντας από το σκέλος της παραγωγικότητας, ο Μάικλ Τζένκινς είναι ο κορυφαίος σκόρερ του ΑΡΗ με 13,67 πόντους μ.ο. Το… αντίπαλο δέος, ακούει στο όνομα Έρικ Γκριν και έχει 15,25 πόντους ανά αγώνα. Στα ριμπάουντ, «κουμάντο» από πλευράς ΑΡΗ κάνει ο Έρικ Μπάκνερ με 5,25 ανά αγώνα ενώ για τον Ολυμπιακό, καλύτερος στον συγκεκριμένο τομέα είναι ο Ματ Λοτζέσκι με 6 ανά αγώνα.

Ο Ουίλ Κάμινγκς είναι ο κορυφαίος πασέρ του Αυτοκράτορα με 3,25 τελικές πάσες μ.ο. Για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων», ο Βασίλης Σπανούλης έχει 5,5 ασίστ μ.ο. Καλύτερος μπλοκέρ για τον ΑΡΗ είναι ο Μπάκνερ με 0,5 μπλοκ ανά παιχνίδι και για τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 0,75. Ικανότερος στο να κερδίζει φάουλ από τον ΑΡΗ είναι ο Ουίλ Κάμινγκς με 4,25, όσα κερδίζει κατά μ.ο. και ο Πρίντεζης για τον Ολυμπιακό. Οι καλύτεροι «κλέφτες» των Πειραιωτών είναι οι Παπανικολάου, Μπιρτς και Λοτζέσκι με 1,25 μ.ο. ενώ για τους «κίτρινους» ειδικός σε αυτόν τον τομέα είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος με 2,25 μ.ο.

Τέλος, σύμφωνα με το ranking, καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ είναι ο Ουίλ Κάμινγκς με 12,75 βαθμούς ανά αγώνα ενώ για τον Ολυμπιακό ο Λοτζέσκι με 19.

Προτεινόμενα Άρθρα