Το αμυντικό στοίχημα του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται απόψε στο «Nick Galis Hall» τον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει την καλύτερη επίθεση της STOIXIMAN Basket League.

Ματς υψηλότατων απαιτήσεων το σημερινό για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία θα μετρήσεις τις δυνατότητές της, απέναντι σ’ ένα πολύ ισχυρό σύνολο.

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής, με 86,5 πόντους μ.ο. και οι «κίτρινοι» πρέπει με καλή αμυντική λειτουργία να περιορίσουν την παραγωγικότητα των «ερυθρολεύκων». Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα επιδιώξουν να βγάλουν ενέργεια στο παρκέ, ν’ ασκήσουν μεγάλη πίεση στους αντίπαλους γκαρντ και να μην επιτρέψουν στους Σπανούλη, Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Γκριν -είναι οι παίκτες με την μεγαλύτερη ικανότητα στο σκοράρισμα από πλευράς Ολυμπιακού- να φτάσουν με άνεση μέχρι το καλάθι. 

Για να συμβεί αυτό, ο δείκτης συγκέντρωσης πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, οι περιστροφές και το περιφερειακό μαρκάρισμα ταχύτατο, προκειμένου οι Πειραιώτες να μην βρούνε τον χώρο και τον χρόνο να εκτελέσουν υπό καλές προϋποθέσεις ή να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα