«Να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του έμπειρου γκαρντ για την αυριανή αναμέτρηση με τους Τούρκους

Τον περιορσιμό της Μπάνβιτ επιθετικά παρουσίασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος ως το βασικό κλεδί στην αυριανή αναμέτρηση με τους Τούρκους στο Αλεξάνδρειο

Οι δηλώσεις του έμπειρου γκαρντ, στη σημερινή Media Day της ΚΑΕ

Για τη μετάβαση του ΑΡΗ από τον Ολυμπιακό στη Μπάνβιτ: «Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με μεγάλη ένταση και δυστυχώς αρνητικό αποτέλεσμα. Πρέπει να το διαχειριστούμε, κυρίως την αποκατάσταση μας. Να μπούμε γρήγορα στο κλίμα του παιχνιδιού. Η Μπάνβιτ είναι πολύ καλή ομάδα. Εχει αλλάξει αρκετούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τη Μπάνβιτ: «Παίζει σε υψηλό τέμπο. Εχει τρομερή επίθεση. Βάζει πάνω από 90 πόντους. Το κλειδί θα είναι να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ και εμείς να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, όπως με Προμηθέα και Ναχαρίγια.

Ο στόχος είναι να προκριθούμε. Αν κερδίσουμε την Μπάνβιτ, θα έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα. Η Μπάνβιτ είναι καλύτερη από τις άλλες ομάδες και το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Εχει πολύ καλούς παίκτες όπως τον Βίντμαρ».

Για την εικόνα του ΑΡΗ: «Είμαστε καλύτεροι τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ηρθε ο Βλάντο ενώ ο Ντράγκι βοηθάει περισσότερο. Εχουμε αρχίσει να δένουμε, αλλά χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά ακόμα, την ώρα που έχουμε μπροστά μας έναν μήνα… φωτιά. Αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν, ίσως μας βοηθήσουν να μπούμε καλύτερα στο κλίμα των δύο διοργανώσεων».

Προτεινόμενα Άρθρα