«Πρέπει να βρούμε μία αμυντική βάση»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τοποθέτηση του 48χρονου τεχνικού στη σημερινή Media Day

Με όπλο την άμυνα του θα πρέπει να μπει αύριο ο ΑΡΗΣ στον αγώνα με τη Μπάνβιτ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στη σημερινή Media Day. 

Αναλυτικά: 

Για τη μετάβαση του ΑΡΗ από τον Ολυμπιακό στη Μπάνβιτ: «Βιολογικά δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται ψυχική ενεργοποίηση. Να δουλέψει το μυαλό για να είσαι συγκεντρωμένος και να προετοιμαστείς κατάλληλα για το αυριανό παιχνίδι».

Για τη Μπάνβιτ: «Είναι μία ομάδα με καλό ρυθμό, μικρό ροτέισον, καλούς σουτέρ. Εχει έναν βασικό δημιουργό, τον Θίοντορ. Εκεί είναι το κλεδί για εμάς αμυντικά. Πρέπει να τον σταματήσουμε. Το παιχνίδι των υπόλοιπων, εξαρτάται από αυτόν».

Για την προσέγγιση του αυριανού αγώνα: «Θα πρέπει να ξεκινήσουμε αμυντικά, γιατί στην επίθεση δεν έχουμε σταθερές. Να βρούμε μία αμυντική βάση και με αυτή να ξεκινάμε όλα τα παιχνίδια».

Για το ρόστερ της Μπάνβιτ σε σχέση με πέρυσι: «Εχει αλλάξει εντελώς το ρόστερ της. Εχει παραμείνει μόνο ο Βίντμαρ. Εχει αλλάξει ο προπονητής και το στυλ παιχνιδιού. Είναι μία διαφορετική ομάδα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του ΑΡΗ μέσα στο Νοέμβριο: «Το βασικό είναι να έχουμε συγκέντρωση, ψυχικά αποθέματα και προσήλωση στη δουλειά, για να βρούκε συνοχή και να είμαστε πιο ανταγωνιστκοί».

Για την κατάσταση του Τσαϊρέλη: «Θα είναι πολύ καλύτερα αύριο, σε σχέση με χθες»

Προτεινόμενα Άρθρα