«Ξεδιπλώθηκε» στο τέλος

από AllAboutARIS

Ο Έρικ Μπάκνερ έδωσε λύσεις στον ΑΡΗ στο τελευταίο δεκάλεπτο, πετυχαίνοντας κι ένα πολύ κρίσιμο καλάθι με κάρφωμα.

Ο Αμερικάνος center ξεκίνησε καλά το παιχνίδι πετυχαίνοντας 4 γρήγορους πόντους, αλλά στην συνέχεια δεν είχε την ίδια απόδοση, αντιμετωπίζοντας μάλιστα μεγάλο πρόβλημα στο μαρκάρισμα του Γκάσπερ Βίντμαρ.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Δημήτρης Πρίφτης χρησιμοποίησε χαμηλά σχήματα, με τον Τσαϊρέλη και τον Ντραγκίτσεβιτς στο «5» και σε πολλές περιπτώσεις τον Γιάνκοβιτς στο «4». Στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης όμως ο Μπάκνερ επανήλθε στο παρκέ και έπαιξε καλά. Βασικά αξιοποίησε σε μεγάλο βαθμό το δυνατό του στοιχείο. Την αθλητικότητά του. Με σωστές τοποθετήσεις στην ρακέτα καθάρισε τ’ αμυντικά ριμπάουντ και στην επίθεση σε δύο περιπτώσεις πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε. Στην μία μάλιστα, με το σκορ στο 79-78 υπέρ του ΑΡΗ, έκανε ένα τρομερό «put-back» κάρφωμα και αύξησε την διαφορά στους 3 για την ομάδα του, σ’ ένα κρίσιμο, χρονικά, σημείο. 

Η συγκεκριμένη εμφάνιση σίγουρα θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία του Αμερικάνου και ζητούμενο από εδώ και στο εξής είναι ο ίδιος να παίξει με ακόμη περισσότερο πάθος στα παιχνίδια που ακολουθούν και να έχει ακόμη πιο σταθερή απόδοση.

Προτεινόμενα Άρθρα