Αυτή είναι η Νίμπουρκ

από AllAboutARIS

Λίγες ώρες απέμειναν για το τζάμπολ της αναμέτρησης του ΑΡΗ με τη Νίμπουρκ και το AllAboutARIS φιλοτεχνεί το προφίλ της τσέχικη ομάδας με την βοήθεια της στατιστικής.

Η Νίμπουρκ μέχρι στιγμής στο Basketball Champions League σκοράρει 70,75 πόντους ανά παιχνίδι και δέχεται 68. Είναι ιδιαίτερα δυνατή στα ριμπάουντ με 40,5 μ.ο. (τα 12 εξ’ αυτών επιθετικά). Από εκεί και πέρα οι Τσέχοι μοιράζουν 15,8 ασίστ ανά αγώνα, κάνουν 20,5 φάουλ, 16,2 λάθη και 10 κλεψίματα και 2,8 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Το ποσοστό της τσέχικης ομάδας στα δίποντα είναι στο 48,6% και στις βολές στο 76,8%. Πίσω από τα 6,75 η ομάδα του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς σουτάρει με 26,7%.

Η Νίμπουρκ, ενώ ξεκίνησε καλά την διοργάνωση, στα τελευταία δύο παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες και σήμερα θα προσπαθήσει ν’ ανακάμψει. Γι’ αυτό τον λόγο οι «κίτρινοι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να ελέγξουν τον ρυθμό και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα