«Αμα μιλήσω για τη διαιτησία, θα προκαλέσω άλλα…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης δεν άφησε ασχολίαστη τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις αποφάσεις των Αναστόπουλου και των βοηθών του

Για τον αγώνα: «Κάναμε την προσπάθεια μας. Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μία καλή προσέγγιση. Είναι σαφές ότι χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και αυτό μας κόστισε. Ηταν κάτι αναμενόμενο με τον τρόπο που παίξαμε στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το ΠΑΟ λίγο πιο στατικό. Σίγουρα όμως θα έπρεπε να το συνδυάσουμε με καλύτερη επιθετική συγκομιδή. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Για εμάς πρέπει να κλείσει εδώ. Μέσα σε πέντε μέρες έχουμε δύο ταξίδια και δύο παιχνίδια».

Για τις βολές που κέρδισε ο Παναθηναϊκός: «Παίζει ρόλο ο τρόπος που αγωνιστήκαμε».

Για τον αγώνα της Τετάρτης στη Φρανκφούρτη: «Είναι ομάδα που θα παλέψει γιατί παίζει στο γήπεδό της και θα θέλει να παραμείνει ζωντανή. Είναι έντονο και απαιτητικό ματς. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση. Είναι ελπιδοφόρο ότι κάναμε λιγότερα λάθη, είχαμε καλύτερο δίποντο σε σχέση με άλλες φορές και θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Για τη διαιτησία :«Δεν θέλω να απαντήσω στο ερώτημα. Αυτά που θα πω, θα προκαλέσουν άλλα παρελκόμενα. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να κάνω είναι να εστιάσω σε αυτό που μπορώ, να προσπαθήσω όσο μπορώ να λύσω τα προβλήματα με τους παίκτες. Σε αυτό θα συγκεντρωθώ».

Για το κατά πόσο σκέφτεται κάποια αλλαγή στο ρόστερ: «Δεν σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή κάποια αλλαγή στο ρόστερ. Στηρίζουμε τος παίκτες. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Τα αποτελέσματα μας κυνηγούν. Υπάρχουν στιγμές που δεν φαινόμαστε πολύ συντονισμένοι,αλλά προκαλείται και από τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο ματς και να ελέγχουμε εμείς την κατάσταση».

Προτεινόμενα Άρθρα