«Σφίγγει» τα δόντια!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεύτερο παιχνίδι σε διάστημα 48 ωρών για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη

Δύο ημέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται να δώσει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, με αντίπαλο τους Φράπορτ Σκαϊλάινερς (21:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4) στη Γερμανία.

Μέσα σε 48 ώρες, οι «»κιτρινόμαυροι» καλούνται να γυρίσουν ξανά το διακόπτη και να επικεντρωθούν στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, δίνοντας ένα κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά την κατάκτηση της κορυφής στον όμιλο τους.

Μετά την ήττα από τη Νίμπουργκ, ο ΑΡΗΣ είναι αναγκασμένος να ψάξει τη νίκη στη Γερμανία για να διατηρηθεί στην 1η θέση και παράλληλα να αφήσει πίσω τους Γερμανούς, μία εβδομάδα πριν τον εξίσου δύσκολο αγώνα με τη Μονακό στο Παλέ.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο Πρίφτης καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Ντέβιν Μαρμπλ, ο οποίος είναι τραυματίας και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη.  Πέραν βέβαια των απουσιών, στον ΑΡΗ πρέπει να αντιμετωπίσουν και τη δεδομένη κούραση που… κουβαλάει η ομάδα από το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας, με την ελπίδα ότι θα την επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα