Το προφίλ των Σκάιλαϊνερς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην Φρανκφούρτη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει απόψε στις 21:00 τους Σκάιλαϊνερς και το AllAboutARIS σκιαγραφεί με την βοήθεια της στατιστικής το προφίλ των σημερινών αντιπάλων του Αυτοκράτορα.

Οι Σκάιλαϊνερς σε πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής στο Basketball Champions League μετρούν δύο νίκες και τρεις ήττες. Κατά μέσο όρο σκοράρουν 63,4 πόντους και δέχονται 67,8. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ σουτάρει στην διοργάνωση με 44,4% στα δίποντα, 36,8% στα τρίποντα και 79,8% στις βολές. Από εκεί και πέρα, οι Γερμνοί μαζεύουν 30,2 ριμπάουντ ανά αγώνα, μοιράζουν 15 ασίστ και κάνουν 7,4 κλεψίματα και 2,2 μπλοκ. Επιπλέον, μετρούν 20,6 φάουλ και 18,6 λάθη μ.ο.

Οι Σκάιλαϊνερς είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων (το αποδεικνύουν οι 11 ήττες σε 16 αγώνες σε Γερμανία κι Ευρώπη) και ο σοβαρός ΑΡΗΣ δεν θα έχει πρόβλημα να φύγει απόψε με το «διπλό» από την Φρανκφούρτη. Το γεγονός όμως ότι οι Γερμανοί αγωνίζονται στην έδρα τους και η δυσχερής βαθμολογική τους θέση τους καθιστά επικίνδυνούς, γι’ αυτό οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη με την συμπεριφορά τους μέσα στο παρκέ, δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουν να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι καλό από το σημερινό ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα