Οι… μονάδες που ξεχωρίζουν

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται απόψε κόντρα στους Σκάιλαϊνερς, μία ομάδα που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ατομική ικανότητα ορισμένων παικτών.

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της γερμανικής ομάδας είναι ο Κουάμε Βον. Πάνω στον Αμερικάνο πόιντ-γκαρντ είναι ουσιαστικά στημένο όλο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, καθώς πολλές προσπάθειες εκδηλώνονται από τα χέρια του.

Για την ακρίβεια ο Αμερικάνος είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος πασέρ των Σκάιλαϊνερ με 15,4 πόντους και 5,4 ασίστ. Ο Βον είναι και ο καλύτερος «κλέφτης» των Γερμανών με 2,2 κλεψίματα μ.ο.

Στο κομμάτι των ριμπάουντ, την περισσότερη δουλειά κάνει ο Μάικ Μόρισον. Ο Αμερικάνος μαζεύει 5,6 «σκουπίδια» ανά αγώνα, εκ των οποίων τα 2 επιθετικά.

Στον τομέα των σουτ ο Εκένε Ιμπέκουε έχει το μεγαλύτερο ποσοστό στα δίποντα (73,3% ευστοχία). Ο Αμερικάνος είναι καλό αθλητής κι αν πάρει την μπάλα κοντά στο καλάθι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Πίσω από τα 6,75 ο Μάξι Μερτζ σουτάρει με 42,9% και τον ακολουθούν οι Βον και Σιλντς με 38,5%. Τέλος, «λίρα 100» από την γραμμή των βολών είναι οι Βον και Ιμπέκουε με 90,9% και 90% ευστοχία αντίστοιχα. 

Το επίπεδο συγκέντρωσης των παικτών του ΑΡΗ θα πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο απόψε και με την καλή τους άμυνα οι “κίτρινοι”, θα πρέπει να περιορίσουν την δράση των συγκεκριμένων παικτών.

Προτεινόμενα Άρθρα