Τα «βαριά χαρτιά» της Λευκάδας

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει το Σάββατο, εκτός έδρας, την Δόξα Λευκάδας, μία ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Η Λευκάδα διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα που άμα βρούνε ρυθμό μπορούν να «σκοτώσουν» τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Ζητούμενο για τον ΑΡΗ στην αυριανή αναμέτρηση είναι να ελέγξει το παιχνίδι μέσα από την άμυνά του και να βρει τρόπους για να εξουδετερώσει τα επιθετικά «όπλα» του Χάρη Μαρκόπουλου.

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Λευκάδας είναι ο Ντέζμιν Ουέλς. Ο Αμερικάνος κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 17,29 πόντους. Ο Ουέλς είναι και ο πιο αποτελεσματικός σουτέρ τριών πόντων με ποσοστό 54,16%. Στο κομμάτι των ριμπάουντ, την περισσότερη δουλειά κάνει ο Μέλσαμ Μπασάμπε με 8,14 «σκουπίδια» μ.ο. Ο Αμερικάνος φόργουορντ έχει την πρωτοκαθεδρία και στα μπλοκ με 0,57 ανά αγώνα.

Κορυφαίος πασέρ της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου είναι ο Σάνον Σκοτ με 4,28 ασίστ μ.ο. Επίσης, ο Αμερικάνος έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα (57,89%) και κάνει και τα περισσότερα κλεψίματα (2,28). Ντόμπλας και Ουέλς είναι οι δύο παίκτες που προκαλούν την μεγαλύτερη φθορά στον αντίπαλο, καθώς κερδίζουν 3,28 φάουλ σε κάθε ματς.

Τέλος, πρώτος παίκτης σε αξιολόγηση είναι ο Μέλσαπ Μπασάμπε με 14,14 βαθμούς μ.ο. στο σύστημα αξιολόγησης.

Προτεινόμενα Άρθρα