«Αντέχουμε στα δύσκολα»

από AllAboutARIS

”Πολλά και ανεξέλεγκτα τα προβλήματα”

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη που έγινε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Εμείς έχουμε ανεξέλεγκτα προβλήματα και δεν μπορείς να τα εξηγήσεις. Χρειαζόμασταν αυτό το ματς. Σε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε αύριο και από Δευτέρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Χέλιος».

Για τους νεαρούς: Έχω δώσει τις ευκαιρίες στους μικρούς και σε άλλα παιχνίδια. Δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη στο τέλος, αλλά εμείς ήμασταν καλοί και χαλάσαμε το παιχνίδι του Κολοσσού.

Για τους τραυματισμούς: «Ήταν κακές στιγμές οι περισσότεροι τραυματισμοί. Όλα ήταν από ατυχίες. Πάντα κάποιος λείπει. Ακόμη και ο Βλάντο σήμερα με ένεση έπαιξε. Αυτά δεν μας βοηθάνε να βρούμε συνοχή. Είναι δύσκολα αλλά αντέχουμε σε αυτά.

Για τον Βλάντο: «Έχει ενόχληση στο πέλμα και κανονικά θα έπρεπε να κάτσει εκτός αλλά θέλει και ο ίδιος να παίξει και θα το πάμε συντηρητικά».

Για το μικρό ροτέισον: «Οι λίγες επιλογές συσπείρωσαν τους παίκτες και έβγαλαν εγωισμό».

Για αγιασμό: «Έχουμε κάνει και αγιασμούς και ευχέλαια αλλά δεν τα βγάλαμε στην δημοσιότητα.

Για ενίσχυση: «Πρέπει να κάνουμε κάτι για την απουσία Μπάκνερ, θα μιλήσουμε με τη διοίκηση. Όσο και να σέβομαι τον Σίμτσακ χρειάζεται βοήθεια. Άρα πρέπει να βρούμε κάτι μέχρι να επιστρέψει ο Μπάκενρ».

Για τη φάση με Βασιλόπουλο: «Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια. Ξέρουμε το ήθος του. Έγινε πάνω στη φάση».

Προτεινόμενα Άρθρα