Συνέρχεται ο «Ντράγκι»

από AllAboutARIS

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση εχθές κόντρα στον Κολοσσό με την φανέλα του ΑΡΗ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Ο Σέρβος φόργουορντ, ήταν εξαιρετικός στην χθεσινή αναμέτρηση και αναδείχθηκε φυσιολογικά πολυτιμότερος παίκτης. Εχθές κόντρα στους Ροδίτες, ο «Ντράγκι» έκανε τα πάντα… Σκόραρε, κατέβασε ριμπάουντ, έπαιξε άμυνα, προκάλεσε φθορά στον αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος φόργουορντ σταμάτησε στους 21 πόντους (3/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 9/9 βολές) -επίδοση που είναι η κορυφαία μέχρι στιγμής με την «κίτρινη» φανέλα- και από εκεί και πέρα είχε 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 28:06.

Με την χθεσινή του εμφάνιση, ο «Ντράγκι» έδειξε τις μπορεί να κάνει και πόσο σημαντική είναι η συμβολή του στο παιχνίδι της ομάδας, ειδικά την δεδομένη στιγμή που υπάρχουν δύο σοβαρές απουσίες στην «κίτρινη» front line. Ζητούμενο από εδώ και στο εξής, είναι ο Σέρβος να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του.

Προτεινόμενα Άρθρα