«Απίστευτο να παίζεις στην έδρα που έπαιξαν Γκάλης και Γιαννάκης»

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν το πρόσωπο του αγώνα με την Κύμη, καθώς πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Α1 και κατάφερε μάλιστα να σκοράρει στον χρόνο που αγωνίστηκε. Ο νεαρός γκαρντ μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν πάτησε παρκέ.

«Το να παίζεις μέσα σε αυτή την έδρα που έχουν παίξει τόσο μεγάλοι παίκτες όπως ο Νίκος ο Γκάλης και ο Παναγιώτης ο Γιαννάκης, είναι κάτι το απίστευτο. Οι συμπαίκτες μου και ο Βασίλης (σ.σ. Ξανθόπουλος), μου είπε στην αρχή να μου δώσει την μπάλα, δεν έγινε αυτό γιατί έγινε ένα λάθος, μετά μου έδωσε την μπάλα ο «Ντράγκι», το πίστεψα και το έβαλα». Είπε αρχικά ο νεαρός γκαρντ. 

Για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του χάρηκαν για το καλάθι που πέτυχε και αν υπήρξαν πειράγματα στ’ αποδυτήρια:

«Με βοηθάνε πάρα πολύ και τους ευχαριστώ πολύ. Είναι πάρα πολύ έμπειροι παίκτες όλοι τους. Ναι υπήρχαν κάποια πειράγματα στ’ αποδυτήρια, λογικό ήταν. Ήταν το πρώτο μου καλάθι, είμαι πολύ χαρούμενος και τους ευχαριστώ πολύ».

Τι μαθαίνει καθημερινά στις προπονήσεις:

«Με βοηθάνε πάρα πολύ σε κάθε προπόνηση. Όταν είσαι ο μικρότερος πρέπει πρώτα απ’ όλα ν’ ακούς. Ακούω κάθε μέρα ό,τι μου λένε οι συμπαίκτες μου και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και όποτε μπαίνω στην προπόνηση προσπαθώ να τους βοηθάω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Αν ο δίδυμος αδερφός του ζηλεύει:

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Δεν νομίζω να ζηλεύει, πιο πολύ θα χαίρεται».

Προτεινόμενα Άρθρα