Ακόμη ένα βήμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Θεωρητικά εύκολο το έργο του ΑΡΗ, απέναντι σε έναν αντίπαλο όμως που θέλει προσοχή

Στη μακρινή Δανία δοκιμάζεται σήμερα ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, με αντίπαλο τη Μπάκεν Μπέαρς για την 9η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Champions League (19:30, AllAboutARIS LIVE, NS2 HD).

Προερχόμενοι από τη νίκη επί της Ελιος Ντομζάλε πριν μία εβδομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Δανών, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης και ενδεχομένως να πλησιάζουν την κορυφή του ομίλου.

Οι «αρκούδες» του Ααρχους αποτελούν θεωρητικά έναν εύκολο αντίπαλο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Ο ΑΡΗΣ όμως καλείται να παρουσιάσει το σοβαρό του πρόσωπο και να μην πέσει θύμα έκπληξης, δυσκολεύοντας τη θέση του στον όμιλο.

Σε ένα ακόμη ματς, ο Πρίφτης έχει αντιμετωπίσει τις γνωστές απουσίες των Καββαδά, Γιάνκοβιτς και Μπάκνερ, με τους δύο πρώτους ωστόσο να έχουν μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους την αγωνιστική δράση. Ετσι το βάρος και πάλι θα πέσει σε Κάμινγκς, Τζένκινς αλλά και στον φορμαρισμένο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος θα έχει αρκετή δουλειά με τους ψηλούς των Δανών.

Προτεινόμενα Άρθρα