«Ίσως αποσυρθώ φέτος!»

από AllAboutARIS

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι παραμένει εκτός δράσης λόγω διάτασης αχίλλειου τένοντα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς!  

Οι Μάβερικς έχουν ρεκόρ 6-18 στη regular season ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 ματς, έχοντας 12.2 πόντους με 35.8% στα σουτ εντός πεδιάς και 27.3% στο τρίποντο! Πρόσφατα, μάλιστα, ο κόουτς των Τεξανών, Ρικ Καρλάιλ, εξήγησε ότι ο μεγάλος Γερμανός θα μείνει εκτός δράσης επ’ αόριστον λόγω διάτασης αχιλλείου τένοντα.

Ανέφερε, χαρακτηριστικά, πως: «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την κατάστασή του. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι η τελευταία του χρονιά, είτε είναι φέτος, σε δυο ή σε τρία χρόνια, θα τελειώσει καλά. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα παίξει στο τελευταίο παιχνίδι του, όποτε κι αν είναι αυτό. Σίγουρα δεν θα ήταν ωραίο θέαμα να βλέπεις έναν σπουδαίο πολεμιστή σαν τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος πλησιάζει στους 30.000 πόντους στην καριέρα του, να μην μπορεί να παίξει στα τελευταία ματς του».

 
Ο ίδιος, ο Νοβίτσκι, πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί ακόμα και φέτος, αν οι τραυματισμοί τον υποχρεώσουν να το κάνει! Ο 38άχρονος Ντιρκ μίλησε στο γερμανικό περιοδικό Sport Bild, τονίζοντας σχετικά: «Αν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά και συνεχίσω να πονάω, το 2017 θα είναι το τέλος! Βασικά, το πλάνο μου είναι να συμπληρώσω 20 χρόνια και να παίξω στους Ντάλας Μάβερικς ως το 2018, ωστόσο το γεγονός ότι υπέγραψα διετές συμβόλαιο δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα παίξω για δυο χρόνια».

Προτεινόμενα Άρθρα