Ο Απόλλων Πάτρας με αριθμούς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται το Σάββατο στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας και το AllAboutARIS σας παρουσιάζει τις στατιστικές επιδόσεις των «μελανόλευκων», μέχρι στιγμής, στην Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα σε δέκα παιχνίδια μετράει τρεις νίκες και επτά ήττες. Κατά μέσο όρο σκοράρει 68 πόντους και δέχεται 75,2. Οι Πατρινοί είναι αρκετά καλοί στα ριμπάουντ, καθώς μαζεύουν 31,10 ανά αγώνα. Στο κομμάτι της δημιουργίας δεν παρουσιάζουν κάτι το εντυπωσιακό, καθώς μοιράζουν 13,8 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, οι «μελανόλευκοι» 2,6 μπλοκ ανά παιχνίδι, 20,4 κερδισμένα φάουλ, 6,7 κλεψίματα και 14,4 λάθη μέσο όρο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το κομμάτι των σουτ, στα δίποντα έχουν 47,82% ευστοχία, πίσω από τα 6,75 30,12% και από την γραμμή των βολών  69,56%.

Ο ΑΡΗΣ, στην κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, μπορεί να «καθαρίσει» εύκολα το αυριανό ματς και να διευρύνει το νικηφόρο σερί του, αρκεί να παίξει καλή άμυνα. Οι παίκτες του Απόλλωνα αρέσκονται να τρέχουν το γήπεδο, γι’ αυτό και οι «κίτρινοι» θα πρέπει να τους αναγκάσουν να πάνε σε όσο το δυνατόν περισσότερες σετ επιθέσεις και να μην τους επιτρέψουν να πετύχουν εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Οι επιστροφές των Γιάνκοβιτς και Καββαδά δίνει επιπλέον λύσεις στον Αυτοκράτορα, ο οποίος πρέπει να εκμεταλλευτεί την ικανότητα των δύο παικτών, κυρίως, στο χαμηλό ποστ.

Προτεινόμενα Άρθρα