Αυτοί θέλουν προσοχή

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ταξιδεύει στην Πάτρα το Σάββατο για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και οι «κίτρινοι» πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους σε συγκεκριμένες μονάδες των Πατρινών.

Στο πρώτο του παιχνίδι, ο Κρις Τζόουνς έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις επιθετικά στον Απόλλωνα, σημειώνοντας 13 πόντους απέναντι στον Κολοσσό. Μέχρι στιγμής πάντως, αυτός που είναι σταθερή αξία στην επίθεση των «μελανόλευκων» είναι ο Τάιλερ Καλινόσκι με 11,56 πόντους. Ο Αμερικάνος, παρά το γεγονός ότι είναι γκαρντ, είναι ο πρώτος ριμπάουντερ με 5,5 «σκουπίδια» μ.ο. Καλύτερος πασέρ των Πατρινών είναι ο Άντονι Χίκι με 2,5 ασίστ ανά αγώνα και τον ακολουθεί ο Καλινόσκι με 2,1. Πρώτος μπλοκέρ με 0,9 τάπες μ.ο. είναι ο Μάικλ Κόμπινς ενώ ο Έντιν Μπάβτσιτς προκαλεί την μεγαλύτερη φθορά στον αντίπαλο, καθώς κερδίζει τα περισσότερα φάουλ σε κάθε ματς (3 μ.ο.). Τέλος, ο Άντονι Χίκι είναι ο καλύτερος «κλέφτης» του Απόλλωνα με 1,5 κλέψιμο ανά αγώνα.

Στον τομέα των σουτ, αποτελεσματικότερος σουτέρ δύο πόντων είναι ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος έχει 63,15% ευστοχία. Πιο επικίνδυνος πίσω από τα 6,75 είναι ο Έντιν Μπάβτσιτς με 42,42% και τον ακολουθούν οι Καλονόσκι και Τσιάρας με 33,3%. 

Στην αυριανή αναμέτρηση, η άμυνα του ΑΡΗ θα καθορίσει, σε μεγάλο βαθμό, την τελική έκβαση και οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη αναμένεται να εστιάσουν επάνω στις συγκεκριμένες μονάδες του Απόλλωνα.

Προτεινόμενα Άρθρα