Τέλος ο Χαντάρ από τη Μακάμπι

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο άμεσος βοηθός του Χαντάρ, Λιόν Λούμπιν, θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του μέχρι να βρεθεί ο επόμενος τεχνικός σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μακάμπι

Σε αναζήση νέου τεχνικού βρίσκεται (ξανά) η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ο Ραμί Χαντάρ ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας μετά την βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 83-58 για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο 50χρονος τεχνικός άντεξε μόλις 3 μήνες στον πάγκο της ομάδας, αφού είχε πάρει την θέση του Ερέζ Εντελστέιν τον Οκτώβριο μετά το ξεκίνημα της σεζόν με 2 σερί ήττες στην EuroLeague για τη Μακάμπι. Το γεγονός ότι η Μακάμπι γνώρισε τρεις σερί εντός έδρας ήττες στην EuroLeague τις τελευταίες 3 εβδομάδες – και ενδιάμεσα ηττήθηκε και εντός έδρας από την Χαποέλ Γκιλμπόα για το Πρωτάθλημα – και είχε κακή εικόνα στο παρκέ ήταν μάλλον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον ίδιο το Χαντάρ να δηλώνει στο επίσημο σάιτ της ομάδας ότι “έβγαλα το συμπέρασμα ότι δε μπορούσα να φέρω την απαραίτητη αλλαγή στην ομάδα. Πήρα την απόφαση με βαριά καρδιά και καταλαβαίνω το βαθμό ευθύνης που έχω για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα”.

Ο άμεσος βοηθός του Χαντάρ, Λιόν Λούμπιν, θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του μέχρι να βρεθεί ο επόμενος τεχνικός σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μακάμπι.

Προτεινόμενα Άρθρα