«Ο ΑΡΗΣ έρχεται… υποψιασμένος»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, σε αθλητική ατμόσφαιρα»

Εναν… υποψιασμένο ΑΡΗ περιμένει ο Κώστας Μέξας, όπως δήλωσε στον «Libero 107,4» και στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

O τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων και στάθηκε μεταξύ άλλων στις επιστροφές Γιάνκοβιτς και Καββαδά για τον ΑΡΗ.

Για τις επιστροφές Καββαδά και Γιάνκοβιτς: «Ο Γιάνκοβιτς είναι μία σημαντική επιστροφή και έρχεται να καλύψει το κενό του Τζένκινς. Και η επιστροφή του Καββαδά είναι φυσικά σημαντική. Δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι του ΑΡΗ. Να δούμε βέβαια και σε τι κατάσταση είναι πρώτα. Ο Βλάντο έχει μείνει λιγότερο καιρό έξω και θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί ξανά».

Για τον Ντραγκίσεβιτς: «Το τελευταίο διάστημα παίζει καλά και έχει δώσει λύσεις στον ΑΡΗ. Ο Πρίφτης του δίνει αρκετές κατοχές. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε. Να μην πάρει εύκολα τη μπάλα».

Για το κατά πόσο συμφωνεί ότι το αυριανό, είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για τον ΑΡΗ μέχρι το τέλος του 2016: «Κάθε εκτός έδρας ματς στην Ελλάδα, είναι δύσκολο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Ο ΑΡΗΣ έρχεται υποψιασμένος και πρέπει να είμαστε καλοί, για να του δημιουργήσουμε προβλήματα. Να προσπαθήσουμε ότι να μην αισθανθεί άνετα…»

Για την προετοιμασία του Απόλλωνα: «Ολη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε με αρκετές απουσίες. Ο Διαμαντάκος πιθανότατα δεν θα παίξει. Ψάχνουμε να βρούμε τη χημεία και το ρυθμό μας. Τα παιδιά πρέπει να κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά».

Για την πίεση που υπάρχει στον Απόλλωνα Πάτρας: «Σίγουρα η πίεση προέρχεται από την ήττα με τον Προμηθέα εντός έδρας. Σε 2-3 εκτός έδρας ματς, δεν μπορέσαμε να κάνουμε μία νίκη, αν και ήμασταν κοντά. Εχουμε πίεση και πρέπει να τη διαχειριστούμε».

Για το πως περιμένει ο κόσμος της Πάτρας το αυριανό παιχνίδι: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και την πόλη. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, με κόσμο των δύο ομάδων και σε καλή αθλητική ατμόσφαιρα».

Προτεινόμενα Άρθρα