"Μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη μετά την νίκη του ΑΡΗ κόντρα στον Απόλλωνα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ

Ο τεχνικός του ΑΡΗ φάνηκε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας στο πρώτο μέρος, ενώ τόνισε πως είναι σημαντική η επιστροφή των τραυματιών για την συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Είχαμε δύσκολη βδομάδα, με δύσκολα ταξίδια, αλλά μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε της κούρασης. Έχουμε και τα θέματα των τραυματισμών που πρέπει να διαχειριστούμε. Ένας μπαίνει, ένας βγαίνει, δύο μπαίνουν, δύο βγαίνουν… Ποτέ δεν είμαστε όλοι. Σήμερα έλειπε ο Τζένκινς και ο Μούρτος, που ήταν εδώ αλλά δεν αγωνίστηκε”.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, είχαμε επιθετική ισορροπία ανάμεσα στα δύο ημίχρονα, αλλά αμυντικά όχι. Είχαμε κακή αμυντική προσέγγιση στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε συγκέντρωση, άλλαξε και το σκεπτικό του Απόλλωνα, που είναι ομάδα η οποία γυρίζει τη μπάλα, αλλά έπαιξε πολύ κάθετα και πιο γρήγορα, με 1-2 πάσες και τρίποντο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό άλλαξε την ροή του αγώνα. Στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι, πήραμε τα ριμπάουντ, σκοράραμε και κάποια καλάθαι που μας κράτησαν και πήραμε τη νίκη”.

Για τον τραυματισμό του Μούρτου:

“Ο Μούρτος έχει το πρόβλημα αυτό εδώ και περίπου δύο μήνες. Είναι διαχειρίσιμο, αλλά μετά το ματς στην Δανία επιδεινώθηκε… Όταν παραπονεθεί ότι πονάει ο Μούρτος, τότε είναι σοβαρό, επειδή ξέρετε ότι είναι σκληρός παίκτης. Πέντε χρόνια δεν έχει χάσει παιχνίδι, όπως μου είπαν”.

Προτεινόμενα Άρθρα